Εκδηλώσεις στη Βίλα Πετρίδη

Δείτε όλα τα άρθρα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Kalamata 7th Guitar Festival   05Kalamata 7th Guitar Festival 06    2 1

Νεολαία '17-'27

Πλαίσιο Στρατηγικής και Δράσεων για την ενδυνάμωση των Νέων «Νεολαία ‘17—‘27» - Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.
 
Την έναρξη της διαδικασίας προνομοθετικής δημόσιας διαβούλευσης για την κατάρτιση Πλαισίου Στρατηγικής και Δράσεων για την Ενδυνάμωση των Νέων «Νεολαία ’17—27» ανακοίνωσε την Τετάρτη 2 Αυγούστου, στο ΥΠΠΕΘ, ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανίας Παπαγεωργίου. 
 
Η προνομοθετική δημόσια διαβούλευση θέτει μια σειρά από ερωτήματα με στόχο τη συλλογή παρατηρήσεων, σχολίων και προτάσεων από τους άμεσα ενδιαφερόμενους – τους νέους και τις νέες της χώρας. Τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν θα ληφθούν υπ’ όψιν στο υπό κατάρτιση  κείμενο που θα τεθεί – πριν την επίσημη υποβολή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο – σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση, όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.
 
Το κείμενο βρίσκεται αναρτημένο από σήμερα στο δικτυακό τόπο http://opengov.diavgeia.gov.gr/ και είναι ανοιχτό σε όλους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της Συνέντευξης Τύπου του Γ.Γ.Δ.Β.Μ&Ν.Γ. περί της έναρξης και του περιεχομένου της προδιαβούλευσης, μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο:http://www.minedu.gov.gr/rss/29524-02-08-17-live-parousiasi-tis-diadikasias-prodiavoylefsis-gia-tin-katartisi-plaisiou-stratigikis-kai-draseon-gia-tin-endynamosi-ton-neon-neolaia-17-29
 
Επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση στη διαδικασία της διαβούλευσης, ζητάμε:
·   τη συμμετοχή σας στη διαβούλευση,
·   τη διάχυση της πληροφορίας μέσω των δικτύων επαφών σας, καθώς και
·   την ανάρτηση στις ηλεκτρονικές σελίδες που τυχόν διατηρείτε του παρακάτω κίτρινου banner «Νεολαία ‘17-‘27» συνδεδεμένο με τον ιστότοπο http://opengov.diavgeia.gov.gr/ Επισυνάπτεται σχετικό αρχείο με την εικόνα του banner.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.
Πληροφορίες: 210-3443642210-3443254
 

 

TOP